11 moduri de a vă sabota complet sexul

Sexting: In ce fel sa faci sex la telefon

Ramaneti in o relatie de lunga distanta conexiune sau pur si simplu nu parca parasiti casa dvs. diseara, sexul telefonic este o modalitate de a obtine intim cu inca unul persoana de la distanta.

Ce este sexul pe telefon?

Sexul telefonic este o apel telefonic orientata spre sex pe tot parcursul pe care ambii parteneri in mod normal se masturbeaza. Cand termenul a fost utilizat la inceputul anii 1980, acesta in cea mai mare parte descris comercial disponibile usor mesaje pre-inregistrate audio. Astazi, sexul telefonic poate descrie o gama vasta de comunicare, constand din apel telefonic cu un iubit sau profesionist sex pe telefon operator, sexting, si videoclip conversatie. Perechi in distante lungi parteneriate (LDR) s-ar putea se bazeaza pe sex pe telefon pentru a descoperi afectiune si pastreaza partea fizica a lor conexiune viu.

7 sfaturi pentru a face sex pe telefon

Sexul pe telefon este unic-de-un-tip pentru fiecare cuplu precum si ar trebui reflecte dvs. si, de asemenea, interesele companionului dvs. pasiuni si, de asemenea, frontiere. Daca doar incepand, chiar aici sunt cateva sex pe telefon sugestii.

Cerere pentru aprobare. Chiar daca nu va atingeti fizic, sexul telefonic este in continuare o activitate sexuala, asa ca asigurati-va va obtineti dvs. partener pasionat consimtamant inainte trimitere nuduri sau participare orice fel de discutie sexy. Este este foarte important pentru a invata precum si, respect limitele companionului dvs., inclusiv cand sunt precum si nu sunt disponibile pentru sex la telefon.

image

Stabiliti starea de spirit. Obtineti confortabil asigurandu-va camera dvs. este complet privat precum si liber de distrageri. Imaginatie creativa este cruciala pentru cel mai bun sex pe telefon, precum si este mult mai simplu de pornit atunci cand nu esti lateral sau stresat. Asta indica oprire notificari pe instrument pe care il folositi, blocarea usii, aprinderea o lumina de lumanare, si, de asemenea, asigurandu-va aveti preferat sex jucarii, lubrifiant, si orice altceva s-ar putea aveti nevoie la indemana.

Nu rateaza preludii. Gasi o metoda de a functiona preludii in telefonul dvs. sex rutina. Intreband „Ce poti purta?” este o astfel de linie o atemporala incat a devenit a devenit un cliseu, dar treptat exact unde va aflati si, de asemenea, ceea ce faceti este un fantastic metoda pentru a declansa partenerul dvs. creativitate. Un alt metoda de a construi anticipare este de a trimite partenerului cateva fierbinte mesaje prinin afara zilei, acumulare la o mai lunga sesiune de sex pe telefon in timpul noptii. (Asigurati-va ca obtineti permisiunea partenerului dvs. inainte de trimiterea acestora in tot functioneaza ore.).

Start numai cu audio. Utilizati casti pentru a va asigura ca puteti fi total fara maini. Incepe cu unele atractiv povestire, dupa aceea prezenta gemete precum si, respiratie puternica pe masura ce va masturbati precum si https://www.antena3.ro/actualitate/social/detalii-socante-in-cazul-episcopului-de-la-husi-o-noua-inregistrare-video-complica-situatia-435324.html in cele din urma climax.

Obtineti inovator cu video. Video include un uimitor masurare la sexul telefonului. Dvs. precum si insotitorul dvs. puteti face randuri dezbracandu-va. La fel de cu sexul in persoana, poate fi distractiv sa comutati destinatii de plasare, oferind insotitor diferite vederi ale corpului tau si stimuland singur in diverse inseamna.

Impartaseste o fantezie. Exista multe mijloace de a prezenta fantezie la experienta sexuala de pe telefon, de la direct necurat vorbeste rol joaca pentru descriere sofisticat scenarii unul cu celalalt. Ascultand ​​specificul lucruri partenerul doreste performeaza cu iti poti activa imaginatia. Daca jocul de rol sau construirea o fantezie de la patrat nu este in carti, puteti constant ridica un trecut comun sexual experienta pentru a obtine runda rulare („Retineti ca timpul cand noi ... ").

Examineaza erotica unul cu celalalt. Daca tu si, partenerul tau apreciezi recenzand erotica, acordand atentie la erotica audio, sau apreciere porno, incercare incorporare care in telefonul tau sex rutina. Check out sau acordarea atentiei la erotica este suplimentar o minunata inseamna la deschide vocabularul sexual al telefonului.

Explicati ce se intampla. Sexul pe telefon este totul despre rezumate. Vorbeste despre ceea ce imbraca, cum seamana, ce miroase, precum si exact cum te atingi pe cont propriu. Fii descris despre, spune deLune, precum si scufunda in moment: au de fapt inceput, nu este nevoie de cerinta de a fi timid. Fii la fel de vocal ​​pe cat vrei vrei sa fii. Nicio persoana nu va poate vedea sau auzi in afara de insotitor. Acesta este totul despre cei doi dintre voi.

Scufundati-va in „vis banca”. Mentionand ce-ar fi, deLune noteaza ca telefon sexul este la fel "un minunat pentru izbucnire fantezia institutia financiara. " Puteti defini lucruri care va transforma pe totusi ca poate nu nu ati intentionez sa efectua in realitatea. Unele idei: sex public, cum ar fi intr-un parc sau o biblioteca. Sau sex in o masina, un avion sau intr-un restaurant elegant toaleta. Pe langa setari, puteti descrie sexual circumstante, cum ar fi functie joc, grup sex sau BDSM.

Da instructiuni. Sau cereti-i insotitorului sa va spuna ce trebuie sa faceti. Determinarea doar cum, unde, si, de asemenea, cand se pot atinge este o modalitate de a face lucruri interactiv pentru amandoi. Acesta de asemenea doar ajuta cu circulatia conversatiei si, prezinta o dinamica dominanta / supusa, care poate fi placut pentru amandoi.

Pur si simplu solicitati sa ascultati. Poate nu sunteti gata sa conversati chiar acum totusi inca doriti incercati sex pe telefon. Daca sunteti cu adevarat in incercarea asta cu insotitorul dvs., intrebati daca ei vor asculte sa te masturbezi. Acesta este un mare mod de a prezenta insotitorului dvs. senzualitate sexul telefonic poate aduce o relatie, fara presiunea de eficienta la capatul lor.