Ghidul intermediar al sexului

Cele mai populare filme senzuale din lume

Fiecare din aceste filme au puncte de referinta minute in cinema - momente realizat utilizarea lui pentru a provoca, activati, precum si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart faimos s-a pronuntat versus o obscenitate caz interzicere The Lovers a lui Louis Malle , furnizare ultimul definitie a porno: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult clar la acel grad de subiectivitate, precum si pe film, evalueaza externe limitari ale ambiguitatii - atat de mult sa se asigure ca am poate nu chiar intelegem cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc doua caractere niciodata indicat a fi impreuna; o tiv sau un post de haine cateva mai sus, sau mult mai scurt, decat reperat in un public viata; si chiar un accentuat cuvant sau fraza semnificatie nespus, de asemenea neasteptat semnificatie. Si evident, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se confrunta cu o scena insotitor sau simuleaza intimitate sub idilic, luxos lumini.

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca selectarea cel mai bun sexual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor propriu pofte si rata dobanzilor. Pentru ca filme nu doar inregistrare sexual precum si romantic vise, le descopera. Numarul de spectatori vizionat, spune, un adolescent amuzant unde sunt initial preferat vedeta a aparut in un costum de baie, folosit ruj sau a aparut la un patinoar aratand ca cu personificare a atractiei turistice? Sau s-au trezit gandindu-se referitor la o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, exceptional subiectiva. Ca o consecinta, aceasta listare colecteaza unele dintre reperul minute fotografiate , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea actor sau actrita in o functie care satisfacut sau schimbat piata tinta ipoteze, sau pur si simplu capturat momente de atractie, interes sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, regret, melancolie, sau irepresionabil omenire. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mult decat un pic cald.

image

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista numai din cauza central motiv - specific, ca privat dorinta ramane suprimat, ignorat sau eclipsat de politic obligatie, altfel de asemenea emotional precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a descrie un contrar circumstanta - un barbat atat de asaltat de catastrofa ca poate doar fugi in legat de sex licentiune. disputa cu privire la scena „untului” precum si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am intr-adevar simtit putin violata”), va, si, de asemenea probabil ar trebui, absolut culoare exact cum se vede performantele precum si film in ansamblu.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, zeci de omonim imitatori si, de asemenea copiati pisici (cadere litere in numele ei, cum ar fi redactari din imbracaminte) produs o in jurul lumii traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie globul, dormit cu superb, confidential parteneri si, de asemenea au pacalit tabuurile din asa-numitul "decent" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest front runner franchise business nu compus de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei barbat, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) furnizat titlul personalitate agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, constand din original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir cuplu din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, precum si viata lunga, intr-o perioada de stiinta, si bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele cercetator Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un remediu pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O Click aici mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta dar o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in propriul mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o exceptionala ajustare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat practic pietonal de modern criterii, dar sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si dirijat acest uimitor pelicula referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) oferita in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cedati unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta femeie devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, initial pentru pianul ei, si, de asemenea mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in mult mai profunda precum si mai mult extins dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste despre anterior si, de asemenea, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), partener Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - multe legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea ofera reciproc satisfactie, descoperind reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei tesut muscular fara joc de cuvinte insemnat si, de asemenea crearea momente pivot pentru viata lor emotionala.