Obosindu-te de film porno? 10 surse de inspirație care îți vor aprinde dragostea

BDSM: trucuri pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori vor asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni cunoscut. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM idei: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai departe, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, ca recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Printre unul dintre cele mai esential BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele si, de asemenea, latex. Desigur, este total cat tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. In loc de tipic lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a abordati un nou rol precum si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet si specialitate magazine furnizati o uriasa selectie trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este http://simonzszg691.bcz.com/2021/03/26/15-cele-mai-bune-conturi-twitter-de-aflat-despre-sex/ de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie va asigurati alegerile dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti un sub, ati s-ar putea folosi un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un seif cuvant

Asemanator cu in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, trimitere, o siguranta este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual disconfort, este cu adevarat esential sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul dintr-o alta locatie sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care necesita o mare suma de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si faceti placere sexul. La fel toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

image

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu soapta liniste rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.